Ik ben er weer!
Hey hallo iedereen…
Het is even allemaal wat anders gelopen dan ik in eerste instantie had gedacht. Ik zal jullie nu even in het kort vertellen hoe het is gelopen, en het uitgebreide verhaal en foto’s moet ik nog even uitwerken en komen later.
Ik had dus voorgenomen om met die twee jongens 2½ maand rond te reizen. Nadat ik ze in Sydney had opgepikt begon de reis voor ons. Om er even kort over te zijn, ik was niet helemaal happy met de situatie en voelde me niet op m’n gemak om te reizen met de jongens. Ik besloot dan ook om na 1½ week afscheid van ze te nemen, en mijn eigen weg te gaan. Het was wel even een vervelende situatie voor beiden en er waren een aantal minder leuke momenten, maar achteraf gezien is de beslissing voor beiden goed geweest denk ik, en heeft mij zeker goed gedaan. Ik kijk er achteraf ook niet negatief op terug omdat ik veel geleerd heb van de situatie. Ik heb ze vervolgens in Brisbane gedropt waar ze binnen twee dagen alweer een andere camper hadden gevonden, en besloot ik om vanaf daar langzaam m’n eigen weg terug te vervolgen naar Melbourne. Ik heb hier vervolgens 2½ week over gedaan en ben dus 4 weken in totaal weg geweest. Ik heb een hele mooie tijd gehad de 2½ week dat ik alleen gereisd heb, veel mooie dingen gezien en heel veel mensen ontmoet en gesproken, maar dat verhaal komt nog allemaal.
Ik ben vanaf het moment dat ik alleen was alles op gaan schrijven wat ik beleefde met het idee het later terug te kunnen lezen en de kleine (wat vaak de mooie) dingen niet te vergeten. Dit is uiteindelijk een enorme lap tekst geworden.
Het volgende kunnen jullie van mij verwachten in de komende weken. Ik zal de foto’s van de eerste 1½ week op de site zetten met onderschrift zodat jullie weten wat ik toen beleefd heb. En ik zal alles wat ik opgeschreven heb van de 2½ week uitwerken en in delen op de site zetten zodat ik zowel jullie als mezelf niet belast met een enorme lap tekst. Bij deze verhalen zal ik dan ook bijbehorende foto’s toevoegen.
Nou, dan weten jullie weer even hoe het is, en zullen jullie weer snel wat van me lezen.
Groetjes Maarten.....
Oja, het weer begint hier in Melbourne nu wat kouder te worden, maar ja het is hier inmiddels ook al weer herfst...... maar dat betekent dat bij jullie het mooie weer er weer aan zat te komen, en daar waren jullie ook wel weer aan toe of niet.. Hahaha..
moet ik ff wat wolluh onderbroeken opsturen?
Hee Maart!
Leuk om weer een verhaal te lezen!!
Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's ;)
Liefs, Sanne
Heey Maarten, leuk weer een verhaal van je te lezen, Heey maarten even een vraagje ik hoop dat je het hier leest anders stuur ik je nog wel een mailtje, ik had je een keer gesmst, maar ik weet niet of je nummer nog klopt. ik heb je 06 wel is gekregen toen, maar wil jij je goede 06 nummer even opsturen als je geen sms van mij hebt ontvangen???, alvast bedankt kerel. Groetjes,Daniël Brattinga
Hoi maarten
Leuk om weer eens wat van je te horen. Mooie camper zeg. Ben benieuwd naar de foto's
Groetjes van ons allemaal
Fijn weer wat te horen,Maarten.Ga je nog verder op reis met de Camper?Wat een avontuur zeg en dat je je er zo doorheen slaat vinden we knap.Nog heel veel plezier en fijne ervaringen toegewenst en tige de groetnis út Burgum fan ús!(It frysk net ferleare hjer!)
Wij hebben net onder het genot van een kopje koffie je fotoserie over de reis met de jongens bekeken én de prachtige verhalen die daar bij staan gelezen.
Wat een prachtige foto's van een geweldig land. Wij zouden er zo naar toe willen. De foto's komen goed overeen met de verhalen die je ons via de telefoon al had verteld. Gewedig man, wat een ervaring(en)!
Hey Maarten,
Zo te horen, heb je het wel naar je zin!
Wat een ervaring, wat zul jij prachtige dingen onderweg zien.
Geneit ervan!!
Hee lieve Maarten,
wat een mooi verhaal en mooie foto's, mag ik somsus wel even naar je toekomen? Nee, maar serieus echt héél mooi :D. Het is nu wel een beetje stillig in huis, als je thuis bent mag je me wel weer een keer pesten, (voor één keertje dan hè...:P) Ik hoop dat je snel weer een keer foto's of een verhaal erop zet, want dat vind ik wel leuk/lief. Nou veel plezier daar, en niet kou vatten hea ...
Heel veel kusjes van je allerliefste zusje (L)
Jo Maarten Jan,weer een lang verhaal,en knap dat je zo alleen leuke dingen doet.Maar zo als je ziet,als je er open voor staat,ontmoet je leuke mensen.We vieren hier nu Koninginnendag wat erg nat,koud en winderig is.(begint nu wat op te klaren)In alle steden is het wel druk hoor en een rotzooi.Veel vuil op straat,wat de schoonmakers staken.Genieten hoor en dikke kus